Om mig/Kontakt

Vem är jag? Hon som alltid står bakom kameran och nästan aldrig själv hamnar på bild. Den där tjejen som hellre fångar känslor än perfektion, hon som gillar att få till lek, skratt och upplevelser och mer än gärna utmanar sig själv.


Vi kan väl börja någonstans med att fotografering har varit ett intresse sedan jag fick min första kamera för många, många år sedan. Det stannade någonstans där, vid ett intresse. Vid andra barnet köpte jag min första systemkamera och det var då allting tog fart. Intresset växte till en hobby och hobbyn växte till ett jobb. Idag gör det mig lycklig att sitta uppe halva nätterna för att bildbehandla bilder från en fotografering. Om ni frågar min man, så sitter jag oftast uppe med ett stort leende på läpparna när jag går igenom dagens jobb och minns stunderna tillsammans med familjen och barnen.


För mig handlar fotografering om att skapa minnen. Tiden går snabbt, oftast allt för snabbt, vilket man inser med barn. Själv har jag två småttingar och erfarenheten säger mig att bilderna är något som finns kvar, något som får dig att minnas de där stunderna! Om jag får bestämma så är det ljusa och glada bilder som gäller. Lägg till ett krispigt motljus på det så blir jag lycklig!


Jag bor i Solna men reser mer än gärna för olika fotouppdrag. När du inte hittar mig i Solna/Stockholm så befinner jag mig förmodligen på Koh Lanta i Thailand där jag gärna fångar er på bild  i soluppgången!


Vill du föreviga dina barn,  samla lekfulla minnen med hela familjen, gifta dig på en sandstrand med sanden mellan tårna eller bara få en mysig och kärleksfull stund med din partner.   Då är du varmt välkommen att höra av dig!


Jag är registrerad för F-skatt